Tässäpä teille neljäs osa... (:

1-4.jpg

Ja tässä toinen osa sarjassamme näin Lewiseillä. Iltaisin Uuno ja Brooke viettivät laatuaikaa katselemalla televisiota ja juttelemalla seurustelusuhteistaan (eli morkkaamalla exiään). "Kerran minulla oli sellainen poikaystävä joka ei koskaan kehunut minua !" Brooke kertoi järkyttyneelle Uunolle.

2-4.jpg

Uunokaan ei ollut vielä täydellinen unelmamies, sillä Brooke oli vieläkin se, joka siivosi Lewisten taloudessa. Mutta Brooken tavoitteena oli tehdä Uunosta täydellinen unelma-aviomies.

3-4.jpg

Mutta mitä tämä on ? Kukkia ilmassa ? No, ei mitään sen vakavempaa kuin Brooken hajuvesi. Onneksi.

4-4.jpg

Brooke ja Uuno söivät aina aamiaiset yhdessä, ja keskustelivat kaikesta maan ja taivaan välillä. "Eikö olisi kiva rakennuttaa uusi talo ?" Brooke kysyi varovasti mieheltään. "Taas ?! Uuno huudahti, "vastahan me uudistimme koko talon !" Brooke huokasi syvään.

5-5.jpg

Vaikka Uuno kokkasi, niin Brooke joutui tiskaamaan niin kauan kunnes heillä olisi varaa astianpesukoneeseen, johon ei tällä hetkellä rahat riittäneet.

5-6.jpg

Raskaus vei kaiken Brooken tarmon ja innon, joten Brooken oli pakko sortua tarmonaattoriin.

6-4.jpg

Uuno ei niinkään välittänyt kokeilla tarmonaattoria, vaan meni mielummin vaateostoksille taksilla, jonka taksikuskille hän flirttaili. Hetkinen, flirttaili ? Uuno, hyi hyi, sinä olet naimisissa!

7-5.jpg

(Anteeksi seinät) Uuno osti uusia vaatteita noin neljälläsadalla, ja siihen meni tämän perheen loputkin mahdollisuudet ostaa astianpesukone.

8-3.jpg

Uuno oli samalla päättänyt katsella hieman aviopuolisoehdokkaita tuleville pikkulewiseille, mutta tontilta ei löytynyt muuta kuin tämä wanha ja ruma ukko.

9-3.jpg

Tontilla oli kuitenkin ennustajaeukko, jolta Uuno sortui ostamaan lemmenjuomaa kolme annosta.

10-4.jpg

Kotiin saavuttuaan Uuno vaihtoi uudet vaatteensa päälle. Tulihan Uunosta ihan komea, eikö ?

11-3.jpg

Mutta mitä ihmettä Brooke puuhaa ? Ei kai hän vain seonnut ?

12-3.jpg

No ei sentään. Brooke vain korkkasi yhden putilon lemmenjuomaa joka näytti toimivan - ainakin tässä tapauksessa.

13-3.jpg

Sanokaa hei perheen uudelle jäsenelle, nimittäin Tompalle joka ostettiin Brooken ja Uunon muhinoidessa. Eikös olekin hieno auto ?

13-4.jpg

Ilmeisesti Brooke ja Uuno siirtyivät jo sohvalle lämmittelemään suhdettaan joka oli hieman päässyt väljähtämään.

14-3.jpg

Brooken mentyä nukkumaan, Uuno päätti ruveta isällisemmäksi ja rupesi korjaamaan rikki mennyttä televisiota melko potentiaalisin ottein.

15-2.jpg

Ei olisi pitänyt antaa Uunon korjata televisiota, sillä nyt hän oli koko ajan katsomassa sitä ja häiritsemässä Brooken yöunia... :<

16-3.jpg

Ehkä olikin hyvä herättää Brooke, nimittäin synnytys alkoi ! Ja Uuno oli taaskin kiinnostuneempi televisiosta kuin tulevasta lapsestaan. Ja takana käryävä valmisateria.

17-3.jpg

Ja tälläinen söpö poikavauva sieltä putkahti ! Poika nimettiin Anthonyksi, ja hän on ilmeisesti perinyt ihonvärinsä äidiltään. Ja Brooken ilme on taaskin aivan loistava.

18-4.jpg

Tässä parempi kuva vauvasta. Perinyt näillä näkymin kaiken Brookelta, hiustenvärin, silmienvärin ja ihonvärin. Nenäkin on kuin Brookella.

19-3.jpg

Ja näinhän sen käryävän valmisruoan kanssa kävi.

20-3.jpg

Tässä ensimmäinen osa sarjassamme vastuulliset vanhemmat. Brooke kyllä kuljetti Anthonyn ulos, mutta sitten myös jätti hänet sinne, kylmään ilmaan, ja pakeni itse kauhistelemaan tulipaloa.

21-3.jpg

Niin minun tuuriani ! Juuri kun paloauto saapuu, saa Uuno sammutettua sisällä roihuavan palon !

22-3.jpg

Heti palon sammuttua Brooken piti päästä syöttämään Anthony. Ihan hyvä että on vastuullinen vanhempi, mutta Uuno syötti Anthonyn juuri ennen sinua, Brooke...

23-3.jpg

Ja näin sitten myöhemmin. Koko talossa on hiljaista, vanhemmat sekä Anthony nukkuvat. Hyvä yötä, Lewisit !

Hoidetaanko Anthonya asiallisesti ? Tekeekö Valentine comebackin Brooken luokse ? Lue se osasta viisi !

Ja kommentointi on edelleen pakollista.