Ja tässä teille toinen osa.

1-1.jpg

Tämän osan aloitamme kokkaustunnelmissa ! Brooke heräsi nälkäisenä ja kaivoi pienestä jääkaapistaan juustopastan ainekset. "Kokkikanavalla sanottiin että sekoita ensin näin, ja sitten kaadetaan tuota tuohon ja..." Brooke mutisi ja kaateli aineksia pieneen kulhoon.

2-1.jpg

Ja tietenkin Brooke onnistui sytyttämään tulipalon ! Loistavaa Brooke, loistavaa...

3-1.jpg

Brooke ei pystynyt soittamaan palokuntaa, koska joku vanha mies soitteli hänelle koko ajan ja siksi Brooken piti sammuttaa tulipalo itse. "Köh köh, köh köh..." Brooke köhisi osoittaessaan liekkejä jauhesammuttimella. Mitä sytytit tulipalon, oma vikasi.

7679.jpg

Tulipalo sammui sitten lopulta ja Brooke pääsi syömään kärähtänyttä juustopastaa. Kunhan ei vain nyt hankkisi ruokamyrkytystä itselleen...

4-1.jpg

Juustopastan jälkeen Brooke soitti taksin päästäkseen shoppailemaan. Brooke tarvitsi mielestään aivan ehdottomasti uusia vaatteita ja kännykän. Toivottavasti ei tuhlaa kaikkia rahoja ennen kuin pääsee töihin ansaitsemaan rahaa.

5-2.jpg

Taksi jätti Brooken pienten neljän kaupan eteen. Taksikuski mutisi pois kaasuttaessaan jotain ylipuheliaista rumista naisihmisistä, mutta emmehän me siitä välitä.

6-1.jpg

Brooke asteli vaatetankojen eteen kevyesti hypellen. Ilmeisesti edes joku on hyvällä tuulella, eikä välitä rumasti tuijottavista teineistä kassan takana. Brooke osti parit alusvaatteet ja uuden ulkoasun välitämättä mitään kauheista kiskurihinnoista. Brooken rahatilanne on kohta nolla jos hän jatkaa tuota rataa.

7-1.jpg

Brooke taitaa olla jotenkin koukussa valokuvauskoppeihin kun ramppaa niissä koko ajan.

8-1.jpg

Ja hyviähän kuvia sieltä tuli. Brooken hupipalkki on punaisella, joten sitä on pakko kasvattaa keinolla millä hyvänsä...

9-1.jpg

"Buu ! Tää peli sucks!" Brooke huuteli katsellen Jonaksen ja Valentinen peliä. Mutta Brooke, osaisitko itse pelata puoliksikaan noin hyvin ? Simeillä on kyllä aina niin loistavat ilmeet.

10-1.jpg

Brooke päätti itse satsata kolikkopeleihin ja tuhlasi niihin kokonaiset 10 simeleonia, ja kehittyi ihan hyväksikin... Lewiksen suvun rahatilanne alkaa näyttää melko onnettomalta, kiitos Brooken valokuvauskoppi-kolikkopeli-vaatteet- koukun.

11-1.jpg

"Mhmm... Ei Terhakaisia..." Brooke mumisi ostaessaan kännykkää automaatista. Kaikki koko kaupassa ajattelivat samoin, en kyllä käsitä miksi. Ei Terhakaisten toinen nainen haissut eikä tehnyt mitään muutakaan... Iljettävää.

12-1.jpg

Brooke kyllästyi kauppoihin nopeasti ja tilasi taksin viemään hänet kotiin.

13-1.jpg

Kotonaan Brooke sammui sänkyynsä nopeasti ja näki unia Uunosta sekä pelehtimisestä. "Mhmmm... Ei Uunoa, eii..." Brooke mutisi ja kierähteli sängyssään.

14-1.jpg

Herättyään Brooke alkoi taas kokkaamaan (jokin rituaali, kenties?) ja nyt paremmalla menestyksellä. Tai sitten se johtui siitä ettei nyt tarvinnut käyttää uunia.

16-1.jpg

Brooken syötyä patistin hänet soittamaan Uunon kylään, ja tulihan Uuno. Ja Brooken piti heti mennä flirttailemaan, ei voinut edes sanoa kunnolla "Moi" vaan heti piti flirttailla. No, ei Uuno siitä suuttunutkaan.

17-1.jpg

(Anteeksi seinät) Haa ! Selänhierontaa ! Ja kaikkihan tietää mitä SE tarkoittaa ? Brookella ja Uunolla on mahdollisuuksia !

18-1.jpg

Pian pideltiinkin jo käsistä kiinni...

18-2.jpg

... Ja tanssittiin hitaita !

19-1.jpg

Kummatkin kokivat ensimuhinointinsa perhosten lepattaessa ympärilla leudossa syystuulessa...

20-1.jpg

Ja muhinoinnin myötä Uuno muutti Brooken luokse, ja toi mukanaan vain vaivaiset 1000 simeleonia ! Köyhä... Ei ihme ettei halunnut paljastaa rahatilannettaan Brookelle.

21-1.jpg

Heti talon remontoinnin jälkeen Brooken kimppakyyti saapui ja vei hänet ensimmäistä kertaa töihin !

22-1.jpg

Uuno koki pienoisen muodonmuutoksen ja tälläinen komistus sieltä kuoriutui. Vaatteet vaihtuvat vielä. Uuno on työtön mammonatavoitteinen rapu jolla on täydet logiikka sekä ruoanlaittopisteet, eli jos annamme Uunon kokata, ei syty tulipaloja. Tavaroita Uuno ei mukanaan tuonut. Uunon elämäntoive on päästä rikollisneroksi.

23-1.jpg

Heti kun Brooke oli lähtenyt töihin, Uuno ryhtyi kohottamaan kuntoaan. Onkohan miehellä jotain taka-ajatuksia... ?

24-1.jpg

Minusta kunnonkohottaminen oli täysin turhaa, ja laitoin Uunon etsimään itselleen töitä. Rikollisuralta töitä ei löytynyt, mutta tiedeuralta koehenkilönä kyllä.

25-1.jpg

Töidenetsinnän ja vaatteiden vaihdon jälkeen Uuno meni kokkaamaan täytettyä hummeria jotta Brooke saisi ruokaa heti kun saapuisi töistään.

26-1.jpg

Kun Brooke vihdoin saapui vartijan hommistaan, oli Uuno paikalla auttamassa Brooken istumaan. Uuno oli asusta päätellen nukkunutkin jossain välissä...

27-1.jpg

Ja tässä näemme Uunon kiltteyden syyn: hän kosi Brookea ! Brooke sanoi tietenkin "kyllä!" ja antoi Uunon laittaa sormuksen hänen nimettömäänsä.

28.jpg

Koska sanotaan että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä teille vielä loppukuva.

Onnistuuko Brooken ja Uunon lapsiyritys ? Saako Uuno uudet vaatteet ? Lue se seuraavasta osasta !